четвъртък, 12 февруари 2015 г.

Първа езикова гимназия..

Публикувано от Marina The Elf в 1:54

..или мястото където мечтите ви се сбъдват.
Мечтаете си за зли даскали с фетиш към огромни домашни и измъчени ученици? Няма проблем, в Първа езикова можете да получите разнообразие от преподаватели с разнообразие от изисквания и омраза към учениците.
Мечтаете си за елитен физкултурен салон, в който обаче температурите са като в сибирска зима? Чудесно! Предоставяме ви съблекални за момчета и момичета с приятно усещание за прохлада през Февруари. Защото какво по-хубаво от това да влезеш вътре, да се скриеш от минусовите температури на едно уютно местенце с температури от 0 до 5° C?
Мечтаете си за богат асортимент от момчета от всички възрасти които да не ви забелязват и да ви обръщат нулево внимание? Само сега, специално са вас - випуск 1996 са на специялна промоция поради предсоящото им завършване. Възползвайте се от офертата на момента!
Мечтаете за лесна поправка на оценки по ФВС? Няма проблем! Господин Ц. е винаги на ваше разположение и е готов да ви изпита на теория. Какво по хубаво от това да изпееш колко играчи има в отбора по баскетбол за шестица? А къде другате можете да получите тази оферта? Само в Първа езикова!
Иска ви се да спите по 5 часа вечер и да имате домашни, които изпиват енергията ви като пиявици? Жълтата граматика и учебниците на 'Aspekte' са именно с тази цел.
Изпитвате неустоимото желание да учите в учебно заведение на края на света? Идеално! Първа езикова се намира на идеалното разстояние от всички приемливи населени части на Варна.

Ако изберете нашата гимназия, обещаваме ви, че ще получите всичко, от което имате нужда!

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Marina's little things Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review