събота, 17 януари 2015 г.

Ruby Sparks (movie review)

Публикувано от Marina The Elf в 23:38
Отчаян писател посещава психолог и се нуждае от вдъхновение за да твори, ала музата му не се появява. Темата е проста : "пиши за някой който харесва кучето ти такова, каквото е". Но кой би харесал горкото проскубано куче, с проблеми с изхождането и страх от хора? Руби Спаркс. Момиче, което се появява в един от сънищата на младия автор.
И ето - нека творчеството започне! Той описва Руби и развива героя и до такава степен, че един ден я открива да приготвя закуска в собствената му кухня. Естествено, всеки би решил че полудява, но защо да не се възползва от влюбената Руби, която е перфектна за него, защото сам си я е създал? След като нещата тръгват в лоша посока той прибягва до "писане" за да манипулира чувствата на Руби.  Нещата се объркват фатално, докато в един момент той не написва "от този момент Руби вече е свободна"...
Уникалните актьорски способности на Paul Dano ме накараха да скимтя обляна в сълзи пред компютъра, но въпреки че не искам да спойлвам, ще ви кажа само едно - очаквайте приятна изненада в края на филма.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Marina's little things Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review